Jään ja tulen laulu

A Song of Ice and Fire -sarjan suomenkielinen uutissivusto

Vieraskirja

Webs.com lähettää jokaisen palvelimellaan sijaitsevan sivuston vieraskirjaan kirjoittaneelle automaattisen viestin liittymisestä sivuston jäseneksi. EMME TÄLLÄ HETKELLÄ OTA JÄSENIÄ, mutta emme myöskään pysty estämään automaattisten viestien lähetystä. Jäsenyystoiminto on tarkoitettu lähinnä kaupallisille sivustoille. Kiitos kuitenkin, että olet vieraillut sivustollamme ja kommentoinut vieraskirjaan. Toivottavasti tulet käymään jatkossakin yhä uudelleen.

Kommentit ovat erittäin tervetulleita!


Huomaathan, että kommenteissa voi esiintyä juonipaljastuksia kirjoista!


Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

118 Comments

Reply tulenjajaanlaulu
6:59 AM on June 2, 2015 

Sivusto on muuttunut toistaiseksi ennemmän kirjasarjaan liittyväksi uutissivustoksi. Tähän vaikutti pinnalla oleva kysymys suomennoksien sanaston tekijänoikeuksista: http://www.hs.fi/kulttuuri/a1433125374078. Dunk & Egg -tiivistelmät on jälleen näkyvissä kaikista kolmesta ilmestyneestä pienoisromaanista. Niitä ei ole vielä suomennettu, ja nimet ovat pääsääntöisesti englanninkielisiä. Ehkä kirjansarjan muutkin tiivistelmät palaavat takaisin, kunhan suomenkieliset termit on muutettu alkuperäisiksi.

Reply Stannis Mannis
2:39 AM on June 2, 2015 

Sinullahan oli täällä aiemmin suomen kielellä kirjoittamasi tiivistelmät kirjoista. Sekä ainakin ekasta Dunk&Eggistä. Mihin ne ovat kadonneet? Ite tykkäsin ainakin kerrata niistä nopeasti tapahtumia.

Ja samaan viestiin vielä kiitokset sivustosta.

Reply Jesse
11:59 AM on June 17, 2014 

Hei! Itse kyllä olisin kiinnostunut tuosta wikistä. Tietämystä sarjasta kyllä löytyy... Tämähän on hyvä sivusto ja paljoa tietoa löytyy, vaikka nyt kirjat lukeneena huomaan joitakin juttuja puuttuvan.

Reply Kamihami
1:57 AM on April 30, 2014 
Löysin tämän sivuston ihan hiljattain, ja tästä on jo tullut mun lempisivusto! Jatkakaa hyvää työtä. :)
Reply Laura
3:20 PM on April 3, 2014 

tulenjajaanlaulu says...

Harmi kyllä, en enää muista kuka aloitti wikin teon. Eikö käyttäjää saa selville wikin lokista?

Itselläni ei ole mahdollista ryhtyä projektiin aikapulan vuoksi, mutta toivottavasti muita kiinnostaa.Voisit kokeilla tiedustella myös Risingshadown foorumissa vapaaehtoisia mukaan.

Muistaakseni nimimerkki oli "micco" tai jotain vastaavaa. En kuitenkaan tunnu enää löytävän vanhimpia lokitietoja eikä profiilin hakukaan tuottanut tulosta. Kiitos vinkistä, käväisen seuraavaksi Risingshadow'n puolella mainostamassa...

- Laura

Reply tulenjajaanlaulu
6:28 AM on April 3, 2014 

Harmi kyllä, en enää muista kuka aloitti wikin teon. Eikö käyttäjää saa selville wikin lokista?

Itselläni ei ole mahdollista ryhtyä projektiin aikapulan vuoksi, mutta toivottavasti muita kiinnostaa.Voisit kokeilla tiedustella myös Risingshadown foorumissa vapaaehtoisia mukaan.

Reply Laura
6:06 AM on April 3, 2014 

Hei!

Päätin kääntyä ensimmäisenä tämän sivuston puoleen, sillä tämä tuntuu olevan niitä harvoja Tulen ja jään laulu -sivustoja, jotka päivittyvät edelleen...

Aiheeni koskee suomenkielistä A Song of Ice and Fire -wikiä. Olen itse ollut jo jonkin aikaa kiinnostunut sen työstämisestä, mutta ongelmana on ollut suomalaisen fanikannan pienuus. Siksi yritänkin vähän herättää kiinnostusta muissa. Haluaisin tavoitteen olevan sikäli kunnianhimoinen ja vakava, että ainakin ns. pääaiheille saataisiin artikkelit.

Onko tietoa, kuka on Talvivaara-wikin (http://talvivaara.wikia.com/wiki/Etusivu) perustaja? Entä olisikohan tiedossa muita projektista kiinnostuneita henkilöitä? Minulla itselläni ei ole teknistä osaamista, vaan oma kiinnostukseni kohdistuu nimenomaan sisällön tuottamiseen, siksi ylläpitäjän taitoja kaivattaisiin muualta...

- Laura

Reply Anna
5:52 PM on March 17, 2014 

Kiitoksia sivun aktiivisesta päivittämisestä! Tämä on kätevä paikka tulla tarkistamaan, tapahtuu GRRM-rintamalla mitään uutta.

Suomennosta odotellessa!

Reply Teppo
10:07 AM on November 22, 2013 

Wow.. olisi niiiin upeaa jos Helsinki valittaisiin 2015 worldcon-paikaksi.. tsemppiä!

Terv, ~Teppo.

Reply tulenjajaanlaulu
12:36 AM on October 2, 2013 

Kiitos tiedosta, donroitteri! Toivottavasti aikataulu toteutuu.

Reply donroitteri
2:39 PM on October 1, 2013 

Hei tämmöistä kuulin Kirjavan suunnalta.

Hei,

 

 

Abercrombie on matkalla painoon, joten sen pitäisi ilmestyä pian. Lohikäärmetanssi ilmestynee kirjamessuille. Miekkamyrskyn kuvitetun laitoksen kohdalla odotamme edelleen painolupaa Martinilta. 

Mutta ehkä ei kannata ihan vakavissaan tätä ottaa onhan nämä aikataulut todella monta kertaa kokeneet pari muuttujaa.Mutta toivotaan että tämä pitäisi kutinsa.Reply Toni
8:01 AM on July 11, 2013 

Kiitos nopeasta vastauksesta!

Reply tulenjajaanlaulu
6:54 AM on July 11, 2013 

Toni, ei muuta kuin maininta, että kuvitus täytyy käydä hyväksyttävänä Martinilla, joka on ilmeisesti halunnut teetättää matkan varrella joitain pieniä muutoksia. Ilmeisesti odotellaan yhä lopullista julkaisulupaa kuville ja siten myös kirjalle. Kesää on vielä jäljellä, joten toistaiseksi en muuta tuota aiemmin saatua tietoa muuksi.

Reply Toni
6:45 AM on July 11, 2013 

Hei. Oliko Finnconissa juttua kovakantisesta Miekkamyrskystä. SenKIN julkaisua on siirretty useaan otteeseen. Pitääkö nykyinen aikataulu kuinka hyvin paikkansa? (kesä 2013)

 

Reply tulenjajaanlaulu
10:00 AM on July 10, 2013 

donroitteri, valitettavasti sitä vastausta ei suoraan saatu Finnconissa, mutta arvailen, että ykkösnide voisi tulla ulos elokuussa aikaisintaan. Tämä ei ole siis tieto, vaan arvaus, joka perustuu siihen, että Abercrombien teos menee painoon ensin.

Muut sivut